Συνιστώμενη ποσότητα φυτικών στερολών

Κατανοώντας την ενδεδειγμένη ποσότητα φυτικών στερολών

Κατανοώντας την ενδεδειγμένη ποσότητα φυτικών στερολών

Ένας σημαντικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μειωθεί η χοληστερόλη μέσω της διατροφής είναι οι φυτικές στερόλες. Υπάρχουν φυσικά στη διατροφή σε φυτικά προϊόντα (όπως τα φυτικά έλαια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, τα φρούτα και τα λαχανικά). Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να προσλάβουμε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα των ~2,4g για μείωση της χοληστερόλης καταναλώνοντας τροφές του καθημερινού διαιτολογίου, αφού η μέση ημερήσια ποσότητα φυτικών στερολών που προσλαμβάνουμε από αυτές τις τροφές είναι 0,3g την ημέρα.61-63 Με την κατανάλωση των προϊόντων Becel ProActiv, στις μερίδες που συνιστώνται, είναι εφικτό να προσλάβουμε τη συνιστώμενη ποσότητα των φυτικών στερολών.

Οι ασθενείς ωφελούνται από τις σαφείς και εύκολες πληροφορίες για το πώς θα συμπεριλάβουν τις φυτικές στερόλες στη διατροφή τους. Θα τους βοηθήσει να συγκεντρωθούν σε απλά βήματα που δεν απαιτούν τεράστιες αλλαγές στη ζωή τους και θα τους δώσει μία καλύτερη ευκαιρία να πετύχουν το στόχο τους.

Για να βοηθήσετε τους ασθενείς σας να επιτύχουν την συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα φυτικών στερολών, σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες για τις μερίδες και τη σημασία της συνεχούς χρήσης με σκοπό την διατήρηση της χοληστερόλης σε χαμηλά επίπεδα.

Επισκεφθείτε την ενότητα Εκπαίδευση & υλικά για να βρείτε περισσότερα χρήσιμα φυλλάδια και πληροφορίες για εσάς και τους ασθενείς σας.

TOP